Natalia Gordienco dezbracata la radio copy

Cea mai cunoscută striperiță din Republica Moldova, Natalia Gordienko, susține că a fost criticată pe nedrept de specialiștii în canto vocal de pe facebook. Cunoscută pentru apartenența la cea mai veche profesie din lume, Natalia, susține că nu este obișnuită să cânte, așa că a fost șocată când i s-a pus un microfon în față.

”Eu știu să țip, să oftez. Fac ah, oh, dar nu cânt. Am venit să-mi arăt sânii la radio. Eram pregătită să mă dezbrac, când colo, în loc de o bară, mi s-a pus un microfon în față. Am încercat să mă fâțâi pe microfon, dar l-am dărâmat, așa că am început să cânt deși nu sunt cântăreață. Repet, eu sunt obișnuită cu dezbrăcatul”, spune Natalia Gordienko, cunoscută pentru pozele din Vip Magazin pe care studenții de la Universitatea Agricolă și le lipesc pe pereți.

Tânăra striperiță le-a răspuns și celor care au acuzat-o că nu știe engleza și a avut un accent teribil în timpul interpretării unei piese cântate la radio în România: ”sunteți niște proști, eu nu am cântat în engleză, ci în franceză. Dacă nu sunteți buni la limbi, mai bine nu vă băgați”.

Natalia Gordienko explică de ce a cântat fals la radio: ”eu sunt obișnuită să mă dezbrac, nu să cânt”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Natalia-Gordienco-dezbracata-la-radio-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Natalia-Gordienco-dezbracata-la-radio-copy-300x300.jpgadminMondencântece,Natalia Gordienko,striperiță
Cea mai cunoscută striperiță din Republica Moldova, Natalia Gordienko, susține că a fost criticată pe nedrept de specialiștii în canto vocal de pe facebook. Cunoscută pentru apartenența la cea mai veche profesie din lume, Natalia, susține că nu este obișnuită să cânte, așa că a fost șocată când i...

Comentează