Natalia Gordienko a ajuns persoana non grata în bisericile din Republica Moldova. Potrivit managerului bisericii ortodoxe moldovenești, Vladimir, interpreta ispitește preoții cu ținutele sale prea sexy în care se prezenta la slujbe.

“La insistența Asociației Matuștelor, că preoții nu erau împotrivă, am luat decizia de a nu o mai lăsa pe Natalia Gordienko să intre în lăcașuri. Ultima dată a venit în șortici și în coftocică prozracinaia, fără liftici, pe tocuri de 15 centimetri. La preoți le-o plăcut, au făcut câte un selfi cu ea. Părintele Ioan Iazâcioc și părintele Vasile Penisescu au ieșit de patru ori afară de la slujbă ca să se răcoarescă. Nu mai zic de băieții din altar care au plecat acasă, în ziua aia, cu ganduri necurate. Dar matuștele noastre s-au supărat tare. Au zis că nu ne mai primesc acasă. Am fost nevoiți”, se plânge managerul bisericii ortodoxe din Moldova.

Pe de altă parte, Natalia Gordienko spune că ținuta ei era de fapt o rochie de mireasă. “Este ținuta cu cel mai mult material pe care am îmbrăcat-o vreo dată. Preoții ar fi vrut ca eu să mă mărit într-un sac cubinschii? Nu sunt vinovată că ei se uită cu poftă la șorticii mei de mireasă. Să le fie rușine”, a declarat supărată Natalia Gordienko.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Natalia-Gordienko-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Natalia-Gordienko-copy-150x150.jpgadminMonden
Natalia Gordienko a ajuns persoana non grata în bisericile din Republica Moldova. Potrivit managerului bisericii ortodoxe moldovenești, Vladimir, interpreta ispitește preoții cu ținutele sale prea sexy în care se prezenta la slujbe. 'La insistența Asociației Matuștelor, că preoții nu erau împotrivă, am luat decizia de a nu o mai lăsa...

Comentează