Natalia Gherman cu Obama copy

Răsturnare de situație în cazul cunoscutei Natalia Gherman. Fiica lui Serafim Urechean nu va mai fi angajată la celebra organizație internațională Oooo, Nuuu! Motivul, Centrul Național de Integritate a aflat că are o pată uriașă pe cazier.

”În urma studierii cazierului noi am stabilit că doamna Natalia Gherman nu poate fi Secretar General. O putem angaja doar ca secretară. Am aflat că dumneadânsa are 99 de cumătri. Acest lucru o fi permis în Republica Moldova, dar la noi în Oooo, Nuuuu, este complet interzis. Că toată corupția începe de la cumătrism, nepotism, frățism, verișorism și așa mai departe”, a declarat pentru redactorii moldovești.info, actualul secretar general Ban Ki Loți.

Chiar și așa, Natalia Gherman este de acord să plece din Moldova. Aceasta va câștiga 1000 de euro pe lună ca secretară, iar în timpul liber va fi bandantă la o familie de italieni de la Oooo, Nuuu! Natalia Gherman promite să susțină economia moldovenească și va trimite câte 100 de euro tatălui său, Serafim Urechean.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Natalia-Gherman-cu-Obama-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Natalia-Gherman-cu-Obama-copy-300x300.jpgadminInternațional
Răsturnare de situație în cazul cunoscutei Natalia Gherman. Fiica lui Serafim Urechean nu va mai fi angajată la celebra organizație internațională Oooo, Nuuu! Motivul, Centrul Național de Integritate a aflat că are o pată uriașă pe cazier. ”În urma studierii cazierului noi am stabilit că doamna Natalia Gherman nu poate...

Comentează