Natalia Cheptene, blonda purtătoare de cuvânt a lui Ilan Shor, a rămas fără slujbă. După ce omul de afaceri a fost arestat la domiciliu, aceasta a fost dată afară. Ilan Shor afirmă că măsura este una temporară. “Nu ne mai permitem să ținem o purtătoare de vorbe la casă. Dar după ce toate acuzațiile care mi se aduc vor fi scoase și voi primi banii promiși de Plahotniuc și Filat pentru traumele morale, Natalia va reveni în echipa noastra și de data aceasta va fi numită director de bancă și va primi 10% din acțiunile BEM”, declară Ilan Shor.

Pe de altă parte, Jasmin, soția lui Ilan Shor, spune că motivele care au dus la disponibilizarea Nataliei Cheptene sunt cu totul altele. “Din prima zi, când mi-a pășit pragul, s-a dat la soțul meu. El este un copil nevinovat, iar ea ne distrugea relația. A trebuit să o dau afară și să-l amăgesc pe Ilan că o s-o aducem mai târziu înapoi. Evident că nu va reveni”, spune Jasmin revoltată.

La rândul său, Natalia Cheptene subliniază că din banii câștigați ca purtătoare de cuvinte la Ilan Shor ar putea să-și cumpere toate televiziunile din Republica Moldova. “Da, eu dintr-un singur salariu pe care îl primeam la Shor cumpăr toate televiziunile din Republica Moldova și prezint la toate în același timp. O să fiu eu peste tot”, amenință fosta purtătoare de cuvând, Natalia Cheptene.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Natalia-Cheptene-concediata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Natalia-Cheptene-concediata-copy-150x150.jpgadminMonden
Natalia Cheptene, blonda purtătoare de cuvânt a lui Ilan Shor, a rămas fără slujbă. După ce omul de afaceri a fost arestat la domiciliu, aceasta a fost dată afară. Ilan Shor afirmă că măsura este una temporară. 'Nu ne mai permitem să ținem o purtătoare de vorbe la casă. Dar...

Comentează