Așa cum se zvonește în Piața Centrală de pe Facebook-ul moldovenesc, Nata Albot și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Chișinăului. Celebra festivăloagă a anunțat că vrea să schimbe fața și spatele capitalei așa că, având o popularitate uriașă în rândul chișinăuienilor, intenționează să le ceară votul.

”Nu este un secret pentru nimeni că eu nu am secrete. Așadar, o să vă spun astăzi că am decis să fac ceea ce vă așteptați cu toții, să candidez la funcția de primar al Chișinăului. Alt primar mai bun ca mine nu o să aveți, pentru că voi organiza câte un festival în fiecare zi. Mie îmi plac mult festivalurile și cred că o să fac chiar și festivalul festivalurilor. Bestial”, a declarat fericită celebra festivăloagă.

În campania sa electorală, Nata Albot promite că iarna va desfășura în fiecare apartament festivalul frigului. Pe drumuri va avea festivalul gropilor. Va exista chiar și un festival al marșrutcelor. Chișinăuienii sunt fericiți, nu li se vor rezolva problemele peste noapte, dar cel puțin vor avea festivaluri. Singurul nemulțumit este Andrei Bolocan: nu crede că a crescut suficient de mare ca să se descurce de unul singur în lumea asta rea.

Plahotniuc a anunțat deja că nu-i va permite Natei să se balotească la alegeri pentru că îl lasă prea mult pe soț la calculator, iar acesta, în loc să se joace FIFA, îl critică enorm.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Nata-Albot-Canada-Andrei-Bolocan.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Nata-Albot-Canada-Andrei-Bolocan-300x300.jpgadminMonden
Așa cum se zvonește în Piața Centrală de pe Facebook-ul moldovenesc, Nata Albot și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Chișinăului. Celebra festivăloagă a anunțat că vrea să schimbe fața și spatele capitalei așa că, având o popularitate uriașă în rândul chișinăuienilor, intenționează să le ceară votul. ”Nu este...

Comentează