Nata Albot Canada

Nata Albot este în război total cu vecinii săi. Aceștia sunt nemulțumiți că de când a venit în cartierul lor este mereu gălăgie. Obișnuită cu activitatea frenetică din Moldova, Nata face câte un festival în fiecare zi în cartier. Chiar dacă este un cartier rău famat, gălăgia de aici era floare la ureche până să vină Nata.

”Vin moldovenii la festivaluri cu camioanele. Beau vin, vodcă, se îmbată, cântă tare, pun muzica la maximum. Scot boxele în drum și cântă până la răgușire ”99 de cumetri”. Credem că este imnul Republicii Moldova, pentru că îl cântă în permanență. Am chemat poliția, dar ei se tem să vină când le spunem că este vorba de moldoveni. Așa că nu știm ce să facem cu atâtea festivaluri, cred că vom fi nevoiți să ne mutăm”, spune Dick Jerk Off, vecinul Natei Albot.

Nata Albot susține însă că a venit să moldovenizeze Canada, să-i scoată pe canadieni la lumină, să le arate cum se trăiește cu adevărat. ”Sunt niște țărani, care habar nu au de festivaluri, i-am invitat de atâtea ori să se distreze cu noi, ca moldovenii, dar de unde? Cică noi nu avem timp de festivaluri, noi trebuie să muncim”, spune dezamăgită de canadieni cea mai cunoscută festivăloagă din Moldova.

Nata Albot reclamată de vecinii din Canada la poliție: ”face festivaluri în fața blocului, dă muzica tare, vin mulți moldoveni în zonă”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Nata-Albot-Canada.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Nata-Albot-Canada-300x300.jpgadminMondenCanada,festivaluri,Nata Albot
Nata Albot este în război total cu vecinii săi. Aceștia sunt nemulțumiți că de când a venit în cartierul lor este mereu gălăgie. Obișnuită cu activitatea frenetică din Moldova, Nata face câte un festival în fiecare zi în cartier. Chiar dacă este un cartier rău famat, gălăgia de aici...

Comentează