Cunoscuta organizatoare de festivaluri și evenimente mondene din Chișinău, Nata Albot, a explicat astăzi ce a făcut-o să plece din Moldova. Potrivit acesteia, în momentul emigrării în Canada era îndrăgostită de un adolescent, iar statul moldovenesc îi interzicea să se căsătorească cu acesta.

”Nu contează vârsta în dragoste. Așa că am plecat în Canada. Aici ne-am luat cu acte. Desigur, ne-a fost greu la început. A trebuit să-i caut o grădiniță. Încă făcea caca în pampers. Dar dragostea învinge orice. Acum a mai crescut un pic. La el la grădiniță e vacanță așa că am venit să vizităm bunicii, să vadă și el țara în care a crescut”, a declarat cea mai cunoscută amfitrioană de vecerinci din Moldova.

Nata Albot spune că statul ar trebui să ajute femeile în vârstă care aleg să-și crească soții încă de la vârste fragede, așa cum se întâmplă în Canada. Acolo toate pensionarele își găsesc soți tinerei pe care îi întrețin. ”Ce să fac eu cu pensia mea din Moldova? Cu 890 de lei nu pot să-i cumpăr nici măcar o cutie de pampers soțului meu, nu mai zic de un costiumaș, niște săndăluțe. În Canada este mult mai bine”, spune Nata Albot, cea mai tânără pensionară din Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Nata-Albot-cu-Andrei-Bolocan-in-brate-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Nata-Albot-cu-Andrei-Bolocan-in-brate-copy-150x150.jpgadminMonden
Cunoscuta organizatoare de festivaluri și evenimente mondene din Chișinău, Nata Albot, a explicat astăzi ce a făcut-o să plece din Moldova. Potrivit acesteia, în momentul emigrării în Canada era îndrăgostită de un adolescent, iar statul moldovenesc îi interzicea să se căsătorească cu acesta. ”Nu contează vârsta în dragoste. Așa că...

Comentează