Nata Albot Canada Andrei Bolocan

Festivăloaga Nata Albot a fost desemnată de celebra revistă Ciorbes prima femeie milionară din Moldova. Festivăloaga a reușit să facă un milion de euro în această vară, deși anotimpul festivalurilor nu s-a încheiat încă. Până la sfârșitul verii, celebra Nata Albot crede că o să fie chiar mai bogată decât Vlad Plahotniuc, cel mai mare oligarh din Moldova.

”Le mulțumesc moldovenilor care vin la festivalurile mele. Le mulțumesc din suflet. Viața în Canada este foarte scumpă. Numai grădinița pentru soțul meu costă 1000 de euro pe lună. Cu greu fac față cheltuielilor, benzina pentru avionul meu privat din Canada până în Moldova m-a costat 5000 de euro. Ieri m-a sunat căpitanul iahtului și mi-a spus că au început să fugă șobolanii de pe navă, semn că undeva este spart și urmează o reparație scumpă”, a declarat celebra Nata Albot pentru redactorii moldovesti.info.

Ca să adune suficienți bani până anul viitor, cunoscuta festivăloagă promite festivaluri noi și inedite pentru moldoveni. De exemplu: Baliguța Fest, Festivalul Cânepei, Festivalul Butlejtelor ”Gura Căinarului”, VibratorFest, Festivalul Iehoviștilor, Festivalul Fraierilor, Festivalul Iubitorilor de Festivaluri și, nu în ultimul rând, Festivalul Moldovenilor care Urăsc Festivalurile. Din păcate, acesta este ultimul an când Nata Albot face festivaluri în Moldova, Vlad Plahotniuc pregătește o lege prin care va impune un monopol personal pe festivaluri. Festivalul Plaha, Festivalul Trollilor sau Festivalul Atacurilor Raider sunt câteva dintre ele ideile lui Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Nata-Albot-Canada-Andrei-Bolocan.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Nata-Albot-Canada-Andrei-Bolocan-300x300.jpgadminMonden
Festivăloaga Nata Albot a fost desemnată de celebra revistă Ciorbes prima femeie milionară din Moldova. Festivăloaga a reușit să facă un milion de euro în această vară, deși anotimpul festivalurilor nu s-a încheiat încă. Până la sfârșitul verii, celebra Nata Albot crede că o să fie chiar mai bogată...

Comentează