Festival Gay

Moldovenii vor avea din această primăvară un nou festival. Cunoscuta festivaloagă Nata Albot promite un eveniment care ne va uni și ne va încinge. Contactați de redactorii moldovesti.info Nata Albot a dezvăluit că este vorba de un Festival al Dildourilor. După festivalul Diasporei, al Brazilor și multe alte festivaluri care au creat vâlvă printre hipsterii din Chișinău, a venit timpul pentru ceva mai concret, spune festivaloaga. Ceva ce le-ar putea atinge pe toate femeile despărțite sau care au bărbați glaciali.  

”Știu ce înseamnă să trăiești fără bărbat. Știu cât de complicat și de greu ne este nouă, femeilor. Mai știu că femeile noastre sunt plecate în Italia sau poate că își așteaptă acasă bărbații de la Moscova. Distanța dintre două inimi care se iubesc poate fi anulată printr-un dildo de cel puțin 20 de centimetri. Mă rog, eu am mai multe acasă”, a comentat Nata. Ideea i-a venit atunci când și-a dat seama că a are prea multe și, consultându-se cu prietenele ei, a descoperit că aceeași problemă o au și ele. Așa că s-a gândit la un festival cu donații.

”Familiile de moldoveni sunt despărțite. Cine să aducă un strop de fericire în cuiburile lor răcite? Nimeni. Statul nu se gândește la oamenii amărâți. Nu există niciun program de stimulare precoce a organelor de stat. Nu ne rămâne decât să punem mână de la mână și să donăm dildourile noastre femeilor și cuplurilor care nu-și permit o astfel de investiție”, a relatat renumita festivaloagă. Cei care vor să participe la festivat cu donații de dildouri trebuie să trimită un mail la dildovibratorpenisdinsilicon@nata.canada.net. Festivalul dildourilor va fi organizat în luna mai, la mănăstirea Căpriana.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Festival-Gay-1024x768.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Festival-Gay-150x150.jpgadminSocial
Moldovenii vor avea din această primăvară un nou festival. Cunoscuta festivaloagă Nata Albot promite un eveniment care ne va uni și ne va încinge. Contactați de redactorii moldovesti.info Nata Albot a dezvăluit că este vorba de un Festival al Dildourilor. După festivalul Diasporei, al Brazilor și multe alte festivaluri care...

Comentează