Andrei Năstase a explicat în direct la Publika WC detaliul pe care jurnaliuștele sau jurnaliuștii le-au filmat în timpul protestului. Liderul Platformei DA a reușit să pătrundă în emisie directă la Publika WC, a luat microfonul și a recunoscut că era pur și simplu transpirat între picioare.

”Jiurnaliuște și bleaggeri, nu este frumos să vă uitați între buci la oameni. Dar voi sunteți obișnnuiți să stați cu limbile în curul lui Plaha, asta e. Defect profesional, acum vă uitați la toată lumea înte buci. Ei bine, dacă tot îl lingeți pe Plaha în cur, să vă explic un lucru pe care o să-l observați data viitoare, spre deosebire de Plaha, eu am coaie și am transpirat”, a declarat Andrei Năstase la Toaleta Publika WC.

Andrei Năstase nu a reușit să spună tot adevărul. Oricine are coaiele mai mari decât Plaha, întrucât Plaha este un fricos. Acesta și când merge la toaletă își i-a un badigard cu el sau cel puțin o umbreleă.

Apropo, chiar și pe cea mai mare căldură, Plaha nu e ud la pantaloni. De ce? Pentru că limbile jiurnaliuștilor, bleaggerilor îl fac curat imediat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Tualeta-Publika-WC-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Tualeta-Publika-WC-copy-300x300.jpgadminPolitic
Andrei Năstase a explicat în direct la Publika WC detaliul pe care jurnaliuștele sau jurnaliuștii le-au filmat în timpul protestului. Liderul Platformei DA a reușit să pătrundă în emisie directă la Publika WC, a luat microfonul și a recunoscut că era pur și simplu transpirat între picioare. ”Jiurnaliuște și bleaggeri,...

Comentează