Deși se credea că pe cele 7 planete proaspăt descoperite nu trăiește nimeni, specialiștii NASA au găsit pe una din planete o comunitate de câteva sute de moldoveni. Din declarațiile cetățenilor noștri, aceștia au parcurs 40 de ani lumină pentru a câștiga bani în calitate de gastarbaiteri.

”Noi nu avem ce să facem la Moldova. Nu avem salarii, nu avem bani. Așa că am venit la zarabotkă la planeta asta nouă, că am auzit că inaplanetenii plătesc bine. Mai întâi o venit nanu Grișa, pe urmă l-o adus și pe cumătru, apoi am venit eu cu soția. Da sânguri poți să-mi iei o posâlkă cu niște bani acasă? Că aici nu au Western Union și îi cam departe Moldova să mergi cu rutiera”, a declarat pentru sonda NASA, Leonea Inoplaneteanu, gastarbaiter moldovean.

Potrivit specialiștilor NASA, moldovenii s-au obișnuit foarte bine cu clima extrem de grea de pe noua planetă, dar și cu oxigenul rarefiat. Gastarbaiterii moldoveni intergalactici se plâng că îndepărtata planeta se învârte mai greu și zilele sunt prea lungi, iar din cauza gravitației prea mari la stroikă este greu să ridici cotileți și ștucaturkă. Cel mai ușor le este badantelor de pe planetă, acestea au grijă de copiii inoplanetenilor sau de inoplanetenii ajunși la pensie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Moldoveni-pe-alta-planeta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Moldoveni-pe-alta-planeta-copy-300x300.jpgadminSocial
Deși se credea că pe cele 7 planete proaspăt descoperite nu trăiește nimeni, specialiștii NASA au găsit pe una din planete o comunitate de câteva sute de moldoveni. Din declarațiile cetățenilor noștri, aceștia au parcurs 40 de ani lumină pentru a câștiga bani în calitate de gastarbaiteri. ”Noi nu avem...

Comentează