Americanii ne-au arătat în sfârșit un respect uriaș. Astronauții de la NASA au anunțat la CNN că au găsit un nume deosebit pentru gaura neagră pe care au reușit să o fotografieze pentru prima dată în istorie. Această gaură se va numi: Vlad Plahotniuc.

”Moldovenii ne-au inspirat foarte mult în găsirea numelui. Ne uitam într-o zi pe Facebook și am văzut că moldovenii se plâng că le-a dispărut din țară un miliard. A dispărut și nu mai este de găsit. Am akhuit când am aflat. Așa că ne-a lovit ideea. Și în gaura noastră neagră dispare totul cum a dispărut miliardul. Așa că am decis să o botezăm Plahotniuc”, a declarat Dick Suckmydick, directorul general NASA.

Moldovenii sunt însă extrem de supărați pe alegerea făcută. Aceștia susțin că o gaură neagră nu poate rivaliza cu capacitatea lui Plahotniuc de a făce lucrurile să dispară.

Din Moldova a dispărut jumătate de țară. Din Parlament au dispărut jumătate de deputați. Din oameni a dispărut sovestea și coloana vertebrală. Lucruri pe care o simplă gaură neagră nu le poate. Așa că ei au cerut să nu fie pângărit numele lui Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/04/Gaura-Neagra-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/04/Gaura-Neagra-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminInternațional
Americanii ne-au arătat în sfârșit un respect uriaș. Astronauții de la NASA au anunțat la CNN că au găsit un nume deosebit pentru gaura neagră pe care au reușit să o fotografieze pentru prima dată în istorie. Această gaură se va numi: Vlad Plahotniuc. ”Moldovenii ne-au inspirat foarte mult în...

Comentează