Bătaie nunta copy

O nuntă din Moldova s-a terminat aseară la spital pentru un cuplu de nănași. Aceștia au fost bătuți cu sălbăticie de miri, părinții mirilor și vornicei. Polițiștii au venit la fața locului, dar în loc să-i apere pe nănași, au contribuit și ei cu două bâte în capetele acestora. Oamenii legii au fost indignați când nuntașii le-au spus de ce-i bat.

”Nu se poate așa kidos. Noi i-am luat de nănăși pentru că ei ne-au promis că pun pe masă 2000 de euro. Când colo au venit cu numai 1000 de euro. Adică noi le dăm cadouri care costa aproape 1000 de euro și ei tot 1000 de euro pun pe masă? Unde s-a văzut așa ceva? A căzut masa. S-o văzut imediat. Când o văzut cât de puțin pune nănașu, toată lumea o scos cu 50 la sută mai puțini bani. Am pierdut foarte mult. Și când te gândești că ne-am vândut rinichii ca să ne pregătim de nuntă, acum ieșim pe minus”, au declarat mirii polițiștilor, care nu le-au dat nici măcar o amendă.

Din primele cercetări se pare că nănașii nu sunt la prima abatere de acest fel. Aceștia au fost alungați și de la un botez la care au pus doar o mie de lei pe masă. Din păcate pentru tineri, imediat după nuntă mireasa va trebui să se angajeze la un videochat pentru a plăti datoriile acumulate.

Nănași bătuți noaptea trecută la o nuntă din Chișinău: ”au pus pe masă 1000 de euro, deși au promis 2000”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Bătaie-nunta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Bătaie-nunta-copy-300x300.jpgadminSocialbătaie,nănași,nunta,poliție
O nuntă din Moldova s-a terminat aseară la spital pentru un cuplu de nănași. Aceștia au fost bătuți cu sălbăticie de miri, părinții mirilor și vornicei. Polițiștii au venit la fața locului, dar în loc să-i apere pe nănași, au contribuit și ei cu două bâte în capetele acestora....

Comentează