Mutu Chisinau copy

Fotbalul moldovenesc a primit o nouă șansă. Deși am terminat ultimii în grupă, Moldova speră să-și ia revanșa în timpul preliminariilor campionatului mondial de fotbal. Izgonit de la echipa României, Adrian Mutu a acceptat să joace pentru țara noastră.

”Adrian a venit să învețe la școala de antrenori din Chișinău. Dar când a văzut câmpurile noastre de maci, câmpurile de cânepă s-a îndrăgostit iremediabil de plaiurile moldovenești. Apoi era să-l pierdem prin subsolurile din Cricova. A fost mare noroc că l-am găsit”, a declarat Pavel Ciobanu, președintele Federației Moldovenești de Fotbal.

Mai mult, ca să resusciteze selecționata Moldovei și să aibă șanse să se califice la un turneu final, reprezentanții FMF promit că vor încerca să-l convingă pe Gică Hagi să ia cetățenia Moldovei și să revină pe teren. Gica Hagi a anunțat că ar fi de acord numai dacă vine cu un alt fotbalist celebru din România, Gigi Becali.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Mutu-Chisinau-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Mutu-Chisinau-copy-300x300.jpgadminSocial
Fotbalul moldovenesc a primit o nouă șansă. Deși am terminat ultimii în grupă, Moldova speră să-și ia revanșa în timpul preliminariilor campionatului mondial de fotbal. Izgonit de la echipa României, Adrian Mutu a acceptat să joace pentru țara noastră. ”Adrian a venit să învețe la școala de antrenori din Chișinău....

Comentează