Savanții moldoveni au făcut o descoperire uluitoare. Un șofer de rutieră din Chișinău a suferit o mutație genetică incredibilă. Acestuia i-au crescut peste noapte 4 mâini. Acum are în total șase. Mutarea genetică este una logică: șoferul poate face în siguranță tot ce făcea până acum cu numai 2 mâini. Cu o mână conduce, cu o mână schimbă vitezele, cu o mână bea cafeaua, cu o mână fumează, cu o mână vorbește la telefon, cu o mână strânge banii. Savanții moldoveni au și o explicație științifică pentru această mutație.

”Noi am stabilit că de la atâta rapăn, rutiera lui Leonea a devenit radioactivă. Pur și simplu au fost miliarde de șosete nespălate, miliarde de chiloți tari ca piatra de murdărie, miliarde de capete slinoase. Când aduni toate acestea într-un spațiu îngust, care se încinge vara la 180 de grade, iar iarna scade sub minus 69 de grade, se formează niște ciuperci nucleare, mai ceva ca la Cernobâl. Așa șoferului i-au crescut cele 4 mâini în plus”, a declarat savantul moldovean Ghiță Duca.

Șoferul de rutieră Leonea Iopărăsătă susține însă că cele șase mâini sunt puțin. Acesta ar mai avea nevoie de cel puțin două. Una pentru a da la bot pasagerilor care îi cer să oprească radio Șanson, iar altă mână pentru a ciupi de fund pasagerele cu fustă scurtă.

Vlad Plahotniuc s-a arătat interesat de rutiera lui Leonea Iopărăsătă și vrea să o cumpere. Și coordonatorul Moldovei ar avea nevoie de 6 mâini. În acest caz ar reuși să fure de șase ori mai mult.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Sofer-rutiera-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Sofer-rutiera-copy-300x300.jpgadminSocial
Savanții moldoveni au făcut o descoperire uluitoare. Un șofer de rutieră din Chișinău a suferit o mutație genetică incredibilă. Acestuia i-au crescut peste noapte 4 mâini. Acum are în total șase. Mutarea genetică este una logică: șoferul poate face în siguranță tot ce făcea până acum cu numai 2...

Comentează