Chisinau marcaj stefan cel mare muncitor„ copy

Misterul liniei curve de pe Ștefan cel Mare a fost lămurit. Muncitorii care au desenat-o au venit cu explicații în această dimineață. Leonea Iobtvoimati și Vanea Iaibu dau vina pe SpeekuShor. Muncitorii sunt nemulțumiți că după ce au luat un pitseat gram de SpeekuShor nu mai puteau merge în linie dreaptă și au trebuit să facă una curvă.

”Nemernicii iștea au început să facă rachiul prea tare. Până acum beam 10 sticle și nu aveam nicio problemă, lucram la fel de bine. De când cu lupta anticorupție au început să pună alcool în rachiu. Noi îl consumam ca pe apă, să ne hidratăm, acum am tras 15 sticle și nu mai vedeam bine drumul. Nu ne mai certați că am desenat o linie dreaptă în curvă. Spuneți spasiba că nu am desenat linia pe trotuar sau pe pereții primăriei, să-i vedeți pe soldați mărșăluind ca niște spidarmeni”, a declarat purtătorul de cuvânt al muncitorilor, Jora Nifigasibe.

Între timp, savanții de la Academia de Științe a Moldovei au venit să examineze ceea ce numesc ei ”o minune a geometriei moderne” – prima linie dreaptă în curbă din istorie. Savanții Moldoveni îi roagă pe muncitori să nu șteargă liniile pentru că speră să câștige premiul Nobil pentru idiocy.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Chisinau-marcaj-stefan-cel-mare-muncitor„-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Chisinau-marcaj-stefan-cel-mare-muncitor„-copy-300x300.jpgadminSocial
Misterul liniei curve de pe Ștefan cel Mare a fost lămurit. Muncitorii care au desenat-o au venit cu explicații în această dimineață. Leonea Iobtvoimati și Vanea Iaibu dau vina pe SpeekuShor. Muncitorii sunt nemulțumiți că după ce au luat un pitseat gram de SpeekuShor nu mai puteau merge în...

Comentează