Un eveniment absolut astral s-a produs în fața Parlamentului. Acolo unde protestatarii i-au luat la rost pe toți parlamentarii care ieșeau din clădire. După ce Voronin a fugit din partea mulțimii furioase, unul dintre manifestanți l-a văzut pe Vlad Plahotniuc. Acesta a ajuns erou național pe Facebook după ce a fost în stare ceea ce sute de mii de moldoveni care au protestat în Chișinău până acum nu au reușit: să-l arunce la gunoi pe Plaha.

”A fost simplu, nu știam că piticul ista este așa de mic. Umbla printre picioarele mele și l-am aruncat rapid în tombleron. Știți cum mi-am dat seama că este el? În urma lui cădeau casete, prezervative, praf alb. Și atunci i-am zis, idi na tombleron, că eu fac curat în Moldova”, a declarat Leonea Iaibu, protestatar din fața Parlamentului.

Până la urmă, mai multe șestiorci ale lui Plahotniuc au reușit să-l scoată din tombleronul de gunoi pe dictator. De supărare, dictatorul i-a amenințat pe protestatari cu Țuțu. După ce se termină abedul și trenirovka este 3.14zdeț cu protestatarii. Ca urmare a acestui fapt, primăria din Chișinău a interzis toate tombleroanele.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Plahotniuc-tomberon.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Plahotniuc-tomberon-300x210.jpgadminPolitic
Un eveniment absolut astral s-a produs în fața Parlamentului. Acolo unde protestatarii i-au luat la rost pe toți parlamentarii care ieșeau din clădire. După ce Voronin a fugit din partea mulțimii furioase, unul dintre manifestanți l-a văzut pe Vlad Plahotniuc. Acesta a ajuns erou național pe Facebook după ce...

Comentează