Chirtoaca si Anisoara Porțile Orașului copy

A fost un haos greu de descris ieri în traficul din Chișinău. Șoferii au dumnezăit și au cruceit, dar nimeni nu știa motivul pentru care s-a produs această mare aglomerație. Noroc de un polițist de la Patrula Călare, care a mers până în capătul coloanei, tocmai la porțile orașului. De aici a pornit tot ambuteiajul din Chișinău, susține polițistul.

”Un dalbaiob a închis ușile orașului și a plecat cu cheia. Ce să le faci la țăranii iștea. Le spui, nu închide Porțile Orașului. Lasă să circule lumea. Ei nu, cică îi skvozneak, adică curent în românește. Skvozneak îi în capul tău, dalbanule. Tu nu închide Poarțile Orașului că ai blocat toată circulația”, a declarat Vasile Tupoiu, Inspector Principal de Stat la Poliția Călare.

Noroc că primarul Dorin Chirtoacă și-a amintit că i-a dat Anișoarei o cheie de rezervă, așa că aceasta a mers de urgență să deschidă Porțile Orașului. A fost însă un calvar pentru sutele de mii de oameni care au pierdut avioane de pe Aeroportul Internațional Shor pentru că au stat la porțile orașului care erau închise.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Chirtoaca-si-Anisoara-Porțile-Orașului-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Chirtoaca-si-Anisoara-Porțile-Orașului-copy-300x300.jpgadminSocial
A fost un haos greu de descris ieri în traficul din Chișinău. Șoferii au dumnezăit și au cruceit, dar nimeni nu știa motivul pentru care s-a produs această mare aglomerație. Noroc de un polițist de la Patrula Călare, care a mers până în capătul coloanei, tocmai la porțile orașului. De...

Comentează