Hotel Nobil Matasaru copy

Anatol Mătăsaru a încălcat o regulă de bază în organizarea protestelor la Chișinău. Acesta a vrut să organizeze un protest în fața hotelului Nobil, lucru care urmează să fie interzis prin Constituție. Din informațiile operative strânse de polițiști, Anatol Mătăsaru intenționa să meargă acolo cu o păpușă gonflabilă.

”Inculpatul Anatol Mătăsaru se uită la filme cu conținut sexual implicit. Banditul Mătăsaru a văzut filmul cu Filat și Olga și a vrut să protesteze împotriva acestor filme în fața sediului central al Casei de Producție Cinematografică Publika Erotika. Bine că l-am prins la timp, că după ce a făcut treaba mare în față la CNA, în față la Nobil poate că se apuca să imite trăhăiala. Evident, acest comportament este dăunător dragului nostru lider absolut, Vlad Plahotniuc”, a declarat un bărbat îmbrăcat în haine de polițist care s-a recomandat simplu, Liuda.

Judecătorii au anunțat că Anatol Mătăsaru ar fi încălcat dreptul la libera exprimare al Casei de Producție Cinematografică Publika Erotika. O astfel de îngrădire este ilegală și va fi pedepsită cu 50 de ani de închisoare, iar averea inculpatului Anatol Mătăsaru va fi sechestrată de Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Hotel-Nobil-Matasaru-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Hotel-Nobil-Matasaru-copy-300x300.jpgadminSocial
Anatol Mătăsaru a încălcat o regulă de bază în organizarea protestelor la Chișinău. Acesta a vrut să organizeze un protest în fața hotelului Nobil, lucru care urmează să fie interzis prin Constituție. Din informațiile operative strânse de polițiști, Anatol Mătăsaru intenționa să meargă acolo cu o păpușă gonflabilă. ”Inculpatul Anatol...

Comentează