Hotel Nobil Matasaru copy

Anatol Mătăsaru a încălcat o regulă de bază în organizarea protestelor la Chișinău. Acesta a vrut să organizeze un protest în fața hotelului Nobil, lucru care urmează să fie interzis prin Constituție. Din informațiile operative strânse de polițiști, Anatol Mătăsaru intenționa să meargă acolo cu o păpușă gonflabilă.

”Inculpatul Anatol Mătăsaru se uită la filme cu conținut sexual implicit. Banditul Mătăsaru a văzut filmul cu Filat și Olga și a vrut să protesteze împotriva acestor filme în fața sediului central al Casei de Producție Cinematografică Publika Erotika. Bine că l-am prins la timp, că după ce a făcut treaba mare în față la CNA, în față la Nobil poate că se apuca să imite trăhăiala. Evident, acest comportament este dăunător dragului nostru lider absolut, Vlad Plahotniuc”, a declarat un bărbat îmbrăcat în haine de polițist care s-a recomandat simplu, Liuda.

Judecătorii au anunțat că Anatol Mătăsaru ar fi încălcat dreptul la libera exprimare al Casei de Producție Cinematografică Publika Erotika. O astfel de îngrădire este ilegală și va fi pedepsită cu 50 de ani de închisoare, iar averea inculpatului Anatol Mătăsaru va fi sechestrată de Vlad Plahotniuc.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Hotel-Nobil-Matasaru-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Hotel-Nobil-Matasaru-copy-300x300.jpgadminSocial
Anatol Mătăsaru a încălcat o regulă de bază în organizarea protestelor la Chișinău. Acesta a vrut să organizeze un protest în fața hotelului Nobil, lucru care urmează să fie interzis prin Constituție. Din informațiile operative strânse de polițiști, Anatol Mătăsaru intenționa să meargă acolo cu o păpușă gonflabilă. ”Inculpatul Anatol...

Comentează