Igor Dodon a decis să facă în sfârșit ordine în țară. Cunoscut pentru măsurile antiromânești pe care le ia, prezerședintele Republicii Moldova i-a pus gând rău lui Moș Crăciun. Dodon crede că Moșul nu ar trebui să mai vină în Moldova, iar țara noastră să-și amintească de vechile tradiții. Așa că l-a interzis prin un decret pe Moș Crăciun, iar în locul său l-a impus pe Moș Gerilă.

”Mie personal nu-mi place Crăciun aista. De unde s-a luat, mă rog, pederastia asta românească? Nahrena ne trebuie nouă Moș Crăciun? Noi l-am avut până nu demult pe Moș Gerilă. Acesta este personajul nostru. Moș Crăciun e român, fie buni să și-l ție. La noi în Moldova o să vină Moș Gerilă, așa cum venea pe vremuri, când era bine și avem di tăti. Când trăiam în Uniunea Sovietică. Românii iștea fasciști trebuie să își ceară scuze de la noi că ni-l bagă pe gât pe Crăciun, pentru că noi suntem cu Gerilă”, a declarat Igor Dodon la ceremonia de deschidere a 100 de grădinițe construite din banii Guvernului României.

Moldovenii care vor fi prinși că sărbătoresc Crăciunul pe 25 decembrie vor fi amendați cu 100 de euro. Încă o sută de euro vor plăti dacă vor fi prinși cu Moș Crăciun. Moș Gerilă va trebui să fie prezent în toate grădinițele și școlile. Scriitorii au fost obligați deja să inventeze alte poezii cu Moș Gerilă. De exemplu:

”Moș Gerilă, Moș Gerilă
Te rog să-ți fie milă,
Avem o conducere debilă!”

Curtea Constituțională a anunțat deja că îl va valida și pe Moș Gerilă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Mos-Gerila-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Mos-Gerila-copy-300x300.jpgadminSocial
Igor Dodon a decis să facă în sfârșit ordine în țară. Cunoscut pentru măsurile antiromânești pe care le ia, prezerședintele Republicii Moldova i-a pus gând rău lui Moș Crăciun. Dodon crede că Moșul nu ar trebui să mai vină în Moldova, iar țara noastră să-și amintească de vechile tradiții....

Comentează