mos-craciun-mos-gerila-copy

Moș Crăciun este extrem de supărat că Igor Dodon s-a gândit să-l aducă în Moldova pe Moș Gerilă. Așa că a luat o decizie extremă, să evite Republica Moldova dacă moldovenii fac prostia să-l voteze pe Igor Dodon. Asta înseamnă că nimeni nu va primi niciun cadou, pentru că Moș Gerilă este un bețiv care în loc să vină cu cadouri, se îmbată și nu aduce nimic. De fapt, aduce, tunuri, soldați și o grămadă de vodkă.

”Dacă sunteți răi și îl votați pe Dodon, în acest an nu vin la voi, dragi moldoveni. Așa că pe 13 noiembrie să nu fie o zi cu ghinion pentru voi. Țineți minte cum a fost pe vremuri cu Moș Gerilă? Bețivul ista întra în casele oamenilor, fura banii, o chinuia pe Snegurochka, distrugea bradul, vă lua grâul din pod”, a declarat Moș Crăciun cu tristețe în glas.

Pe de altă parte, Moș Gerilă a anunțat că el nu prea are bani, că Rusia duce războaie foarte scumpe în Siria și Ucraina. Așa că le va oferi moldovenilor bilete gratuite până în Siberia, cu trenul de marfă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Mos-Craciun-Mos-Gerila-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Mos-Craciun-Mos-Gerila-copy-300x300.jpgadminInternațional
Moș Crăciun este extrem de supărat că Igor Dodon s-a gândit să-l aducă în Moldova pe Moș Gerilă. Așa că a luat o decizie extremă, să evite Republica Moldova dacă moldovenii fac prostia să-l voteze pe Igor Dodon. Asta înseamnă că nimeni nu va primi niciun cadou, pentru că...

Comentează