zombie-mort-cec-copy

Alegerile erectorale prezidențiale din Moldova vor fi în acest an cu adevărat inedite. Pentru că sunt foarte mulți morți pe listele alegerilor erectorale, a apărut și primul candidat mort. Acesta și-a depus astăzi candidatura la CEC prin intermediul rudelor sale. Iurie Cecan, președintele dezonoare al CEC, a trebuit să accepte candidatura mortului.

”Domnul Cecan nu a avut ce să facă. Dacă ai morți pe listele alegerilor erectorale, cum să nu ai un candidat care să fie votat de acești candidați? Pentru că noi am vorbit cu rudele multor morți care votează la alegerile erectorale. Aproape sulă la sulă nu sunt de acord ca rudele lor moarte să-l voteze pe Marian Pulu. Ei vor un candidat din rândurile lor”, a declarat Virgina Facmi-Iaibu, strănepoata lui Leonea Iaibu.

Din primele informații, Leonea Iaibu a fost un șofer de rutieră din Shorhei. Acesta a murit în 1969. Suprinzător, dar sondajele alegerilor erectorale ne arată că candidatul mort, Leonea Iaibu, are cele mai mari șanse să ajungă președinte. Mai mulți anal-iști au anunțat deja că prezența unui mort în fruntea țării nu va fi simțită de populație. În primul rând, în Chișinău pute așa de tare că nimeni nu o să simtă duhoarea cadavrului din Președinție. În al doilea rând, Moldova s-a obișnuit să aibă un președinte mut ca o rață mută.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Zombie-mort-cec-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Zombie-mort-cec-copy-300x300.jpgadminPolitic
Alegerile erectorale prezidențiale din Moldova vor fi în acest an cu adevărat inedite. Pentru că sunt foarte mulți morți pe listele alegerilor erectorale, a apărut și primul candidat mort. Acesta și-a depus astăzi candidatura la CEC prin intermediul rudelor sale. Iurie Cecan, președintele dezonoare al CEC, a trebuit să...

Comentează