vlad-plahotniuc-miliard-bani-lopata-copy

Cel mai cunoscut oligarh din Moldova, Vlad Plahotniuc, a făcut astăzi un gest nemaivăzut și nemaipomenit în istoria Moldovei. Coordonatorul Republicii Of Moldova a decis să întoarcă miliardul. Pentru că, după cum se știe, banii au miros, ba chiar se pot împuți, Plahotniuc a intrat cu mai mulți angajați în seiful său și a întors miliardul… de pe o parte pe alta.

”Au venit pațanii să mă ajute, Țuțu, Borsetkă, Liuda, Padleancă, Pulu. Toate șestiorcele mele. Le-am ordonat să înceapă lucrul pentru că nu mai puteam sta în casă din cauza mirosului banilor. Miliardul, dacă nu-l întorci, se împute. Așa că am început să-l întoarcem. Fiind foarte mulți bani, i-am întors, desigur, cu lopata. Sincer, este extrem de obositor să întorci banii cu lopata, moldovenii habar nu au, ei cred că este așa de ușor”, a declarat Vlad Plahotniuc pentru redactorii moldovesti.info.

De asemenea, Vlad Plahotniuc speră că după ce mirosul miliardului împuțit să dispară, moldovenilor nu le va mai mirosi cine a furat țara. Miliardele furate și corupția este cauza mirosului insuportabil din Chișinău, a dat asigurări Vlad Plahotniuc, care știe ce vorbește.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Vlad-Plahotniuc-miliard-bani-lopata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Vlad-Plahotniuc-miliard-bani-lopata-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Cel mai cunoscut oligarh din Moldova, Vlad Plahotniuc, a făcut astăzi un gest nemaivăzut și nemaipomenit în istoria Moldovei. Coordonatorul Republicii Of Moldova a decis să întoarcă miliardul. Pentru că, după cum se știe, banii au miros, ba chiar se pot împuți, Plahotniuc a intrat cu mai mulți angajați...

Comentează