Plahotniuc Moldtelecom copy

Moldtelecom, companie care face parte din grupul Edelweiss, a anunțat că din 7 septembrie urmează majorări de tarife. Compania susține că a avut mai multe cheltuieli de marketing cu firma fiică, Unite, așa că este nevoită să scumpească telefonul fix, mobil și internetul. Cele mai multe cheltuieli au fost făcute pentru concertul de la Moldexpo, susține conducerea Moldtelecom și Unite.

”Artiștiștii ne-au păcălit. Au luat toți arvuna. Numai avansul la concertul de la Moldexpo ne-a costat un milion de euro, dar jumătate dintre ei nu au mai venit la concert. În special, artiștii țigani din România nu și-au onorat promisiunile. Ne-au trimis la plimbare, iar când i-am sunat, îmi spuneau că ei nu cântă la concerte politice. Kakova… concert politic? Și noi parcă ne-am gândit că ora 11.00 nu e un moment prea bun pentru un concert, dar tata zice că nu are niciun motiv politic”, a declarat într-un comunicat, pe pagina sa de odnoklassniki, directorul Moldtelecom, Timofei Ulinici.

De altfel, toate tarifele se vor dubla, anunță șeful Moldtelecom. Asta înseamnă că internetul va deveni cel mai scump din Europa, iar vorbitul la telefonul fix va costa atât de mult, încât moldovenii vor trebui să învețe alfabetul Morse și să comunice de la distanță.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Plahotniuc-Moldtelecom-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Plahotniuc-Moldtelecom-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Moldtelecom, companie care face parte din grupul Edelweiss, a anunțat că din 7 septembrie urmează majorări de tarife. Compania susține că a avut mai multe cheltuieli de marketing cu firma fiică, Unite, așa că este nevoită să scumpească telefonul fix, mobil și internetul. Cele mai multe cheltuieli au fost...

Comentează