Sergiu Sirbu cu porcul in mana copy

Erau fericiți când au văzut coșurile pline de dulciuri, dar le-a căzut bucuria în scârbă. Câteva sute de moldoveni se plâng că după ce au fost vizitați de deputați, care le-au adus niscaiva dulciuri, s-au trezit că le-au dispărut mai multe lucruri din curți. Și nu doar lucruri. Unii țărani susțin că li s-au luat din păsări: cocoși, curcani și animale: miei. La Chișetnița Veche un țăran a descoperit chiar că nu mai are porcul în gojineață.

”I-am văzut că au venit, s-au apucat de boit porțile noastre, de săpat prin grădină. Ne-am bucurat foarte mult. Am zis că, iaca, în sfârșit sunt buni și deputații iștea la ceva. Nici prin cap să ne treacă că ei nu s-au lăsat de meseria lor adevărată – cea de șparleală. După ce au plecat deputații, am descoperit că nu am 2 cocoși, 3 găini și un gânsac. Vecinul, Toly, mi-a zis că i-au dispărut ciorapii puși la uscat pe culme. Cine are nevoie de ciorapi rupți? Nu înțeleg”, a declarat Ghena Ahueti, țăran din Ciubușca de Sus.

Deputații care au vizitat satele de moldoveni s-au jurat ca de obicei în fața camerelor de filmat că nu fură. Aceștia susțin că porcii și mieii din mașini sunt doar niște animale de companie. Țăranii au anunțat totuși că nu se vor plânge la CNA. ”Dacă nu au găsit un miliard furat ziua în amiaza mare, cum să-mi găsească mie cocoșul? Oi fi eu țăran, dar nu sunt și prost”, a spus Leonea Iotvoimati. Culmea, țăranii susțin că deputații le-au luat la plecare chiar și… cadourile.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Sergiu-Sirbu-cu-porcul-in-mana-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Sergiu-Sirbu-cu-porcul-in-mana-copy-300x300.jpgadminPolitic
Erau fericiți când au văzut coșurile pline de dulciuri, dar le-a căzut bucuria în scârbă. Câteva sute de moldoveni se plâng că după ce au fost vizitați de deputați, care le-au adus niscaiva dulciuri, s-au trezit că le-au dispărut mai multe lucruri din curți. Și nu doar lucruri. Unii...

Comentează