Anunțurile de publicitate pe trideveatki sunt arhipline de postări și vânzări de hlam netrebuincios. Moldovenii au început să vândă tot ce au primit la cimitire de Paștele Blajinilor. 

“Vând căldare jămălțuită, aproape nouă. I-a sărit jămalțul în 69 de locuri și are o bortișică micuță la fund, dar dacă pui niște clei moment ai rezolvat-o. Toarta este însă originală. Mi-a dat-o keokea Clava, sora bunicului fratelui mamei verișorului meu de al treilea de pe unchi”, scrie într-un anunț pe trideveatki.

“Am un serviz farforovâi. Mi-a fost dăruit de prietena mea pe care nu o pot suferi. Am spart trei cești, dar aș vrea să-l vând și să-mi cumpăr o skavarodkă. Este ca și nou, numai că are trei farfurii ciobite. Prietena asta tuparâlaia le-a spart înainte să-mi dea servizul”, scrie pe trideveatki baba Sonia.

Alt anunț vinde o chestie mai exclusivistă. “Vând deputat. Este în stare funcțională, scoate bulbuci, grăiește frumos. Poate fi folosit la spus discursuri la nunți, cumătrii, comândări. Are o limbă extrem de puternică și catifelată. Poate spăla blidele mai bine ca mașina de spălat. Mi-a fost dat de sufletul morților de un oligarh, care mi-a zis că nu are ce face cu el”, se arată în anunțul respectiv.

“Vând butcă de cafea. Încă nefolosită. Mi-a fost dăruită de amantul meu, patronul unui partid din Moldova, unchiul unui primar. Am și loc asigurat în Chișinău. Dar nu pot să mă ocup de ea pentru că mi-am julit genunchiul și am intrat în concediu”, glăsuiește un alt anunț de pe trideveatki.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Marian-Lupu-Cimitir.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Marian-Lupu-Cimitir-300x300.jpgadminSocial
Anunțurile de publicitate pe trideveatki sunt arhipline de postări și vânzări de hlam netrebuincios. Moldovenii au început să vândă tot ce au primit la cimitire de Paștele Blajinilor.  'Vând căldare jămălțuită, aproape nouă. I-a sărit jămalțul în 69 de locuri și are o bortișică micuță la fund, dar dacă pui...

Comentează