Maia Sandu dans copy

În ciuda zvonurilor și demonstrațiilor tehnice că mămăliga nu explodează, moldovenii arată că sunt o societate civilă unită. Foarte mulți moldoveni au susținut entuziasmați proiectul Maiei Sandu cu fapte concrete. Moldovenii au inventat un dans inspirat din partidul fostului ministru al educației.

”Dansul acesta este extrem de popular pe la nunți. Așa se și numește – în pas cu Maia Sandu. Se dansează foarte ușor. În loc să ne ținem de mâini, ne băgăm mâinile unul în buzunarul altuia și dansăm în același ritm. Apoi vine cineva care pune camere de supraveghere, iar dansul se întrerupe. Ultimul care este prins cu mâna în buzunarul altuia se numește oligarh și iese din joc”, a spus Vasile Tupoiu, nănaș la o nuntă.

Mai mult, moldovenii sunt încântați că o pot susține pe Maia Sandu pe facebook, dând like și nu sunt chemați în frig, la proteste. Câțiva moldoveni au mers atât de departe cu susținerea încât au dat chiar share la pagina de facebook a Maiei Sandu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Maia-Sandu-dans-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Maia-Sandu-dans-copy-300x300.jpgadminPolitic
În ciuda zvonurilor și demonstrațiilor tehnice că mămăliga nu explodează, moldovenii arată că sunt o societate civilă unită. Foarte mulți moldoveni au susținut entuziasmați proiectul Maiei Sandu cu fapte concrete. Moldovenii au inventat un dans inspirat din partidul fostului ministru al educației. ”Dansul acesta este extrem de popular pe la nunți. Așa...

Comentează