Betivi Guvern copy

Chiar dacă sunt cei mai răbdători cetățeni din lume și moldovenilor le-a ajuns cuțitul la os. Aceștia se pregătesc de proteste masive în centrul Chișinăului. Asta după ce autoritățile au anunțat că au pregătit o lege prin care vor să scumpească alcoolul. Cunoscuți ca bețivii planetei, moldovenii au decis să nu mai rabde opresiunile oligarhilor.

”Am răbdat când au scumpit curentul. Putem sta și pe întuneric. Nu am observat când s-au scumpit cărțile. Nu am citit niciodată. Am tăcut când s-au scumpit alimentele. Oricum trebuie să mai slăbim. Am lăsat de la noi când s-a scumpit gazul. Mai îmbrăcăm o haină. Dar când ne-au zis că rachiul va fi mai scump nu am mai răbdat.  Cum fără alcool? Doar aista ne dă lumină, ne învață carte, ne umple stomacurile și ne încălzește”, a declarat bețivul Ioan Poalălungă pentru redactorii moldovesti.info.

Sute de mii de moldoveni au anunțat că se vor trezi din beție și vor ieși la protest pentru a apăra drepturile cetățenilor oropsiți. Oamenii promit să dea foc la Parlament, la Guvern, la președinție și să spargă cramele de la Cricova.

Moldovenii se pregătesc în sfârșit de revolte masive. Guvernul scumpește alcoolulhttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Betivi-Guvern-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Betivi-Guvern-copy-300x300.jpgadminSocialBețivi,Guvern,rachiu,scumpire
Chiar dacă sunt cei mai răbdători cetățeni din lume și moldovenilor le-a ajuns cuțitul la os. Aceștia se pregătesc de proteste masive în centrul Chișinăului. Asta după ce autoritățile au anunțat că au pregătit o lege prin care vor să scumpească alcoolul. Cunoscuți ca bețivii planetei, moldovenii au decis...

Comentează