Pentru că bisericile nu mai fac față numărului mare de credincioși care vin la spovedit în săptămâna Patimilor, Mitropolia Moldovei a lansat o pagină oficială de Facebook. Potrivit managerului general, Mitropolitului Vladimir, enoriașii mai tineri pot beneficia de serviciile bisericești intrând direct pe www.facebook.com/SRL-MitropoliaMoldovei.

”Credinciosul trimite un sms la numarul scurt 2666 cu textul seriviciului – de exemplu, SPOVEDANIE și se poate spovedi. Mai poate comanda blesteme, dezlegarea farmecelor, a cununiei… Orice serviciu care este efectuat în biserică poate fi făcut și de acasă, de pe pagina noastră oficială de facebook” a declarat Managerul Mitropoliei Moldovei, mitropolitul Vladimir.

Doritorii își vor putea mărturisi păcatele unui preot care va fi de serviciu și va da dezlegare de păcate prin mesajele postate de pe facebook. Evident, va face asta doar după ce veți plăti pentru servicii, adică veți trimite sms-ul. Atenție, nu vă mărturisiți păcatele pe facebook în comentarii, totul trebuie făcut prin mesaje private, anunță SRL Mitropolia Moldovei.

Pentru că sistemul a prins rapid printre tineri, administratorul rețelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, s-a plâns că are probleme cu serverul la numai două ore de la lansarea oficială a paginii SRL Mitropolia Moldovei. ”Cred că moldovenii sunt foarte credincioși. Am fost nevoiți să intervenim pentru a face față numărului mare de utilizatori”, a remarcat Zuckerberg într-o postare pe facebook.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Mitropolia-Facebook-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Mitropolia-Facebook-copy-150x150.jpgadminSocial
Pentru că bisericile nu mai fac față numărului mare de credincioși care vin la spovedit în săptămâna Patimilor, Mitropolia Moldovei a lansat o pagină oficială de Facebook. Potrivit managerului general, Mitropolitului Vladimir, enoriașii mai tineri pot beneficia de serviciile bisericești intrând direct pe www.facebook.com/SRL-MitropoliaMoldovei. ”Credinciosul trimite un sms la numarul...

Comentează