Multe milioane de moldoveni care sărbătoresc Crăciunul pe stil nou s-au trezit în această dimineață mai săraci și mai amărâți. Aceștia se așteptau ca Moș Crăciun să vină să le lase cadouri de sub brad, dar a fost totul pe dos. Și asta pentru că în acest an Plahotniuc a fost Moș Crăciun.

”Ne-am trezit bucuroși în această dimineață, ne-am dus să vedem ce ne-a lăsat Moș Plahotniuc sub brad. Am ahrenit. Acolo nu era neehooya. Ne-am mai învârtit, ne-am mai șiușit și am realizat că ne-au dispărut banii pentru înmormântare, dinții de auro și toate paharele de cristal. Așadar, în loc să ne dea cadouri, ne-a furat tot ce am avut la suflet”, a declarat extrem de trist moldoveanul Leonea Iaibu.

Partea proastă este că Moș Plahotniuc promite să mai vină în acest an. Astfel că el o să vină să-i fure pe moldoveni și ca Moș Gerilă de Revelion, de Crăciun pe stil vechi. De asemenea, o să vină și de Paști ca Iepurașul Plahotniuc, dar și în fiecare zi să le ia tot.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Vlad-Plahotniuc-Mos-Craciun-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Vlad-Plahotniuc-Mos-Craciun-copy-300x300.jpgadminSocial
Multe milioane de moldoveni care sărbătoresc Crăciunul pe stil nou s-au trezit în această dimineață mai săraci și mai amărâți. Aceștia se așteptau ca Moș Crăciun să vină să le lase cadouri de sub brad, dar a fost totul pe dos. Și asta pentru că în acest an Plahotniuc...

Comentează