Voronin Lucinschi copy

Moldova a găsit o rezolvare ingenioasă la problemele școlilor, grădinițelor și spitalelor pentru copii. Fie că sunt puține, murdare sau ineficiente, aceste instituții costă prea mulți bani așa că vor fi închise rând pe rând. Ca să nu mai fie nevoie de ele, Parlamentul a votat astăzi reforma natalității în Moldova.

”Moldovenii nu vor mai avea voie să aibă decât un singur copil, ca chinezii. Motivul, statul nu este în stare să vă ție copiii în spate. Eu înțeleg că vouă vă este bine când faceți copii. Dar gândiți-vă că statul nu are bani să-i întrețină. Voi faceți copii, iar noi să vii învățăm și lecuim. Nu se poate așa ceva. Noi nu avem bani pentru reînoirea parcului auto al Parlamentului, dar grădinițele cer mâncare. Inadmisibil așa ceva”, a declarat cu doi metri de bulbuci și extrem de supărat Marian Lupu.

Moldovenii care vor face al doilea copil vor fi obligați să plătească în fiecare lună câte 1000 de lei statului, explică deputații. Ca să nu se înmulțească atât de mult, moldovenii vor primi prezervative cu chipul lui Dodon. Moldova va fi al doilea stat, după China, care pune bazele unui control demografic.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Voronin-Lucinschi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Voronin-Lucinschi-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Moldova a găsit o rezolvare ingenioasă la problemele școlilor, grădinițelor și spitalelor pentru copii. Fie că sunt puține, murdare sau ineficiente, aceste instituții costă prea mulți bani așa că vor fi închise rând pe rând. Ca să nu mai fie nevoie de ele, Parlamentul a votat astăzi reforma natalității...

Comentează