Parlamentari-gay-copy-300x210-300x210

Cetățenii moldoveni nu au celebrat ziua internațională a orgasmului. Aceștia susțin că s-au săturat să fie f..tuți de autorități. Chiar și într-o astfel de zi, f..taiul a fost fără nicio plăcere pentru sărmanii oameni.

”Dacă este să fim dureros de sinceri, guvernul, autoritățile, Plaha ne tratează ca pe niște prostituate pe care ne f..t, dar în loc să ne plătească, ne fură. Asta este cel mai grav. Ne-au f..tut atâția ani și când să ne dea niște bani, ne-au luat. Un miliard ne-au luat. Vorba aceea, și f..tut și cu banii luați. Guvernul ne f..te, dar e neplăcut, orgasm deloc”, a declarat moldoveanca, Virgina Facmi.

Moldovenii vor să dea în judecată Parlamentul, Guvernul și Hotelul Nobil. Pentru că nu mai există demult dragoste între cei care conduc țara și cetățeni, oamenii susțin că sunt violați. Violurile au loc în spitale, când li se f..te sănătatea. Au loc și în magazine, când sunt nevoiți să-și f..tă tot salariul pentru mâncare. Violuri au loc chiar și la BAC, sub camerele de filmat – pentru că școala nu te-a învățat nicio p..lă, examenul este f..tut.

Din fericire, mulți moldoveni au descoperit că pot divorța de statul violator. Oamenii pleacă în Europa – deși sunt f..tuți și acolo, cel puțin sunt plătiți.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Parlamentari-gay-copy-300x210-300x210.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Parlamentari-gay-copy-300x210-300x210-300x210.jpgadminSocial
Cetățenii moldoveni nu au celebrat ziua internațională a orgasmului. Aceștia susțin că s-au săturat să fie f..tuți de autorități. Chiar și într-o astfel de zi, f..taiul a fost fără nicio plăcere pentru sărmanii oameni. ”Dacă este să fim dureros de sinceri, guvernul, autoritățile, Plaha ne tratează ca pe niște prostituate...

Comentează