S-a terminat cu umilința bărbaților moldoveni. În această noapte ei au revenit pe poziția de stăpâni în casele lor cu dreptul, mai exact cu pumnul drept. Potrivit datelor poliției, începând cu ora 00.01 și până la 8 dimineața au fost înregistrate 1357 de acte de violență domestică în Moldova. 900 s-au soldat cu ochi vineți, 200 cu mâini rupte, 200 cu picioare rupte, 56 de comoții cerebrale și o internare la terapie intensivă. 

Ioan Poalălungă, bărbat moldovean din satul Climăuți, județul Anenii Noi, le-a declarat redactorilor moldovesti.info: ”de 8 martie am respectat legea, nu am lovit-o, nu i-am zis nimic. Pe 9 deja am bătut-o oleacă, nu ca vecinul Colea. Acela în general i-a dislocat mâna din umăr. Un animal! Nu poți să-ți bați așa femeia. Dar și femeia și-a căutat-o. De 8 martie l-a dus la Fifty Shades of Grey. Normal că bărbatul și-a îmbunătățit tehnica.

Poliția recunoaște, bărbații exagerează cu bătăile pentru că au fost umiliți de 8 martie. Unii au fost puși să cumpere trandafiri, alții au făcut omletă și cafea. Există bărbați de care femeile și-au bătut joc, aceștia au spălat vasele sau hainele. Potrivit unor surse, în Moldova a fost înregistrat până și un caz în care un bărbat ar fi fost obligat împotriva voinței sale să-și sune soacra de 8 martie. Informația nu este deocamdată confirmat. Polițiștii așteaptă ca soția bărbatului să-și revină din comă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Antonița-Fonari-cu-ochi-vanat.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Antonița-Fonari-cu-ochi-vanat-150x150.jpgadminSocial
S-a terminat cu umilința bărbaților moldoveni. În această noapte ei au revenit pe poziția de stăpâni în casele lor cu dreptul, mai exact cu pumnul drept. Potrivit datelor poliției, începând cu ora 00.01 și până la 8 dimineața au fost înregistrate 1357 de acte de violență domestică în Moldova. 900 s-au soldat cu...

Comentează