AMF, adică Asociația Moldovenilor Fricoși, a trimis o scrisoare oficială fraților români din România. AMF îi felicită pe români cu luarea de poziție împotriva corupților din Guvernul de la București. Din păcate, moldovenii nu sunt în stare să facă același lucru la Chișinău de chișorcoși ce sunt. Așa că i-au rugat pe români să vină să protesteze la Chișinău.

”Dragii noștri frați români, vă rugăm din suflet, nu uitați de noi, că suntem frați, că suntem de același sânge. Veniți oleacă și pe la noi pe la Chișinău să protestați împotriva lui Plaha aista, că ne mănânc sufletele. O furat împreună cu Filea un miliard și ne pune pe noi, amărâții de moldoveni să-l plătim. Vă rugăm să ne ajutați, să veniți și să protestați, noi suntem prea căcăcioși și ne este frică să mai ieșim în stradă”, a declarat Leonea Ibatisasati, președintele de oroare al Asociației Moldovenilor Fricoși.

Singurul moldovean care mai protestează zilele acestea în Moldova este John Oboje. Moldovenii au noroc cu africanul. În rest, nimeni nu vrea să iasă în stradă și să-și strige nemulțumirea.

Între timp, Publika WC, dar și Prime WC nu au dat nicio știre despre protestele din România, ca să nu le dea idei de protest moldovenilor. O precauție zădarnică, moldovenii sunt chișorcoși și fricoși. Ei stau acasă și mănâncă mămăligă rece cu ceapă ca să plătească miliardul furat de politicieni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Protest-romani-si-Moldoveni-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Protest-romani-si-Moldoveni-copy-300x300.jpgadminInternațional
AMF, adică Asociația Moldovenilor Fricoși, a trimis o scrisoare oficială fraților români din România. AMF îi felicită pe români cu luarea de poziție împotriva corupților din Guvernul de la București. Din păcate, moldovenii nu sunt în stare să facă același lucru la Chișinău de chișorcoși ce sunt. Așa că...

Comentează