Moldovenii susțin că sunt bețivii planetei dintr-un motiv foarte simplu. Le este rușine că au votat cu Dodon și cu deputații care au populat Parlamentul. Așa că beau de usucă tot ce pică. Cel mai mult pe moldoveni îi deranjează că sunt conduși de un porc numit în cinstea unui prezervativ.

”Ce, aista îi președinte? Dar naher ne trebuie nouă porcotina asta? Cum îi spune și numele, este un Gandon. Dacă un Gandon ne conduce, de ne mai numim Moldova? Să ne numim Gondonova și gata. Este o mare rușine. Am votat un Parlament plin de hoți, care stau acolo doar să fure, să fure și iar să fure. Așa că, bem să uităm pe cine am votat”, a declarat sociologul Leonea Beșinu, directorul Institutului de Sondaje Târt!

Specialiștii recunosc, alcoolul îi ajută pe moldoveni să uite că sunt proști și că votează hoți. Problema este că uită atât de bine, că la următoarele alegeri tot hoți votează. Potrivit studlui, moldovenii sunt lideri mondiali în alcoolism. Un moldovean bea, de regulă, 10 litri de vin pe zi și 20 de litri de lichior.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Betiv-Cricova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Betiv-Cricova-copy-300x300.jpgadminInternațional
Moldovenii susțin că sunt bețivii planetei dintr-un motiv foarte simplu. Le este rușine că au votat cu Dodon și cu deputații care au populat Parlamentul. Așa că beau de usucă tot ce pică. Cel mai mult pe moldoveni îi deranjează că sunt conduși de un porc numit în cinstea...

Comentează