Vești bune pentru moldovenii din satele care au semnat că vor să se unească cu România. Cetățenii acestor localități au primit automat și cetățenia română. Decizia aparține Parlamentului României ce a votat o lege în acest sens.

”Noi am stat și ne-am gândit logic. Pațani, le-am zis eu la deputați, dacă mujâșii iștea de peste Prut, românii maldaveni, au semnat unirea, înseamnă că sunt români. Hai, blea, și le-om da la pațani cetățenia, să nu mai stea în frig la cozi, pe la consulate, pe la arhivă să-și găsească actele bunicilor. Toți pațanii din Parlamentul României au fost de acord cu mine”, a declarat președintele Republicii România, Santa Klaus Iohannis.

Din păcate, există vești proaste pentru moldovenii din localitățile care nu au votat unirea. Pentru că au luat această decizie proastă, cetățenii din aceste sate, orașe, municipii vor rămâne fără cetățenii. Când a auzit una ca asta, primarul orașului Tiraspol a trimis o scrisoare de unire Guvernului de la București.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Igor-Dodon-Protest-Cetatenie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Igor-Dodon-Protest-Cetatenie-copy-300x300.jpgadminInternațional
Vești bune pentru moldovenii din satele care au semnat că vor să se unească cu România. Cetățenii acestor localități au primit automat și cetățenia română. Decizia aparține Parlamentului României ce a votat o lege în acest sens. ”Noi am stat și ne-am gândit logic. Pațani, le-am zis eu la deputați,...

Comentează