Vești proaste pentru cei care se gândeau să meargă în vacanță în această vară în Europa sau pur și simplu aveau planuri de călătorie în UE. Moldova a fost scoasă din regimul de circulație liberă în Uniunea Europeană. Asta înseamnă că moldovenii trebuie să-și facă din nou vize dacă vor să treacă granița cu România. Decizia a fost luată de CEDO, după ce Vladimir Plahotniuc a dat în judecată Guvernul Moldovei.

Am dat în judecată pentru că prea mulți moldoveni pleacă. Iaca, eu îs oligarh, mie cine îmi plătește miliardele, salariul de coordonator și șoferul, mașina, concedialele, prima de Paști? Nu-i normal să le faci moldovenilor condiții ca să plece așa de ușor oriunde. Trebuie să închidem granițele, că prea s-a golit Moldova. Astfel se încalcă drepturile Moldovei de a avea popor”, a declarat Vladimir Plahotniuc.

Judecătorii de la CEDO mai susțin că moldovenii nu sunt foarte bine văzuți în Uniunea Europeană. Și asta pentru că sunt considerați hoți. ”Când s-a aflat că politicienii au furat o jumătate din PIB-ul țării, toată lumea s-a speriat. Dacă elita ajunsă la putere, adică oamenii aleși pentru că sunt deștepți, corecți și buni, fură așa de mult, realizați cât fură un simplu moldovean? De zece ori mai mult. Noi nu avem nevoie de hoți”, se arată în expunerea de motive a deciziei CEDO.

PS: Acest text este un pamflet. Pentru prostovanii care nu știu ce este un pamflet să caute în Dicționar. Se află undeva între hăbăuc și idiot! 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/img_2630-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/img_2630-1-300x300.jpgadminSocial
Vești proaste pentru cei care se gândeau să meargă în vacanță în această vară în Europa sau pur și simplu aveau planuri de călătorie în UE. Moldova a fost scoasă din regimul de circulație liberă în Uniunea Europeană. Asta înseamnă că moldovenii trebuie să-și facă din nou vize dacă...

Comentează