Vești proaste pentru cei care se gândeau să meargă în vacanță în această vară în Europa sau pur și simplu aveau planuri de călătorie în UE. Moldova a fost scoasă din regimul de circulație liberă în Uniunea Europeană. Asta înseamnă că moldovenii trebuie să-și facă din nou vize dacă vor să treacă granița cu România. Decizia a fost luată de CEDO, după ce Vladimir Plahotniuc s-a supărat extrem de tare pe Uniunea Europeană.

”Am luat decizia de a scoate Moldova din regimul liber de vize pentru că UE mă critică prea mult. Pizdeț ce hrenova și nu este vorba de deputata hrenova. Adică tu UE îmi critici deciziile pe care le iau în țara care îmi aparține. Du-te, bleahamuha, la Bruxelles să faci politică, nu la Chișinău. Cum a zis Steopa Velikii, Moldova nu este a moldovenilor sau a urmașilor lor, Moldova este a mea. Eu fac ce vreau cu ea. Dacă vreau să anulez alegerile, le anulez și nu mă zaibiți”, a declarat Vladimir Plahotniuc, coordonatorul și proprietarul Moldovei.

Drept urmare, Plaha vrea să-i pedepsească pe europeni, să nu mai aibă angajați harnici și buni ca moldovenii. Astfel că le interzice moldovenilor să meargă în Europa. Aceștia vor avea nevoie de viză de mâine. Plaha susține că moldovenii care vor să plece din țara sa, pot să meargă în Rusia. A vorbit cu Dodon, iar prezikul a vorbit cu Putin, astfel că ai noștri pot munci la stroikă mult și bine în Moscova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Vlad-Plahotniuc-Parlament-PD-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Vlad-Plahotniuc-Parlament-PD-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vești proaste pentru cei care se gândeau să meargă în vacanță în această vară în Europa sau pur și simplu aveau planuri de călătorie în UE. Moldova a fost scoasă din regimul de circulație liberă în Uniunea Europeană. Asta înseamnă că moldovenii trebuie să-și facă din nou vize dacă...

Comentează