Vlad Plahotniuc este extrem de supărat pe moldovenii care nu sunt Pro Moldova. Acesta este atât de supărat și enervat că pleacă și abandonează țara, încât a decis să scoată Moldova din regimul de vize. Așadar, cei care se gândeau să meargă în vacanță în Europa sau pur și simplu aveau planuri de muncă, nu vor mai putea. Asta înseamnă că moldovenii trebuie să-și facă din nou vize, dacă vor să treacă granița cu România. Decizia a fost luată deja la PD.

”Blea, pațani, voi în loc să stați în Moldova, să munciți aici, să creșteți țara, să puneți miliardul furat la loc, voi emigrați nahren s pleaja. Nu se poate așa ceva. Nu mai are cine să ne plătească salariile și ne-am zaibit să vedem că veniturile ne scad pe zi ce trece. Moldovenii ar trebui să fie oleacă mai patrioți, mai Pro Moldova, să nu mai fie Pro Europa. Că acolo este bine, dar și la noi o să fie peste vreo 1000 de ani. Așa că ar trebui să stea acasă, ni hrena să nu mai plece”, a declarat coordictatorul Moldovei.

În plus, Vlad Plahotniuc spune că a luat decizia de a scoate Moldova din regimul liber de vize pentru că UE îl critică prea mult. Vlad Plahotniuc l-a citat și pe Ștefan cel Mare, care a zis că Moldova nu este a moldovenilor, Moldova este a lui Vlad Plahotniuc, iar el face ce vrea cu ea. De pildă, poate anula orice alegeri, poate face ce-i poftește inima pentru că este proprietarul țării.

Dodon a declarat deja că moldovenii pot merge la stroikă în Rusia, în Siberia și că a semnat deja un acord cu Putin în acest sens.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Plahotniuc-Silvia-Radu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Plahotniuc-Silvia-Radu-copy-300x300.jpgadminInternațional
Vlad Plahotniuc este extrem de supărat pe moldovenii care nu sunt Pro Moldova. Acesta este atât de supărat și enervat că pleacă și abandonează țara, încât a decis să scoată Moldova din regimul de vize. Așadar, cei care se gândeau să meargă în vacanță în Europa sau pur și...

Comentează