Vot Grecia

Scandal uriaș la câteva hotele All Inclusiv din Grecia. Mii de moldoveni au fost duși la poliție pentru a da declarații după ce au fost prinși în cabinele de vot cu ștampila în mână. Membrii comisiilor de votare, dar și observatori le-au declarat polițiștilor că aceștia au venit cu copii, în șlapi, în chiloți de piscină și au votat referendum. Culmea, moldovenii țipau în gura mare: ”Chirtoacă îi di jină”.

”Nu știm de unde au luat buletinele acelea de vot, dar nu aveau nicio legătură cu referendumul nostru. Erau un buletin cu două nume, scria Zina și Dorin. Și toată lumea vota Dorin. Nu știm de ce? Oricum, ne încurcau rău de tot moldovenii”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info Péos Fýlo, șeful Comisiei Electorale din Republica Grecia.

Moldovenii susțin însă că ei au vrut să salveze Grecia și spun că grecii sunt proști dacă vor să voteze cu rușii. ”Am ales Chirtoacă pentru că vrem ca Grecia să fie în Europa și nu în Rusia. Am ales geopolitic răul cel mai mic, pe Chirtoacă. Grecii să ne zică mulțumesc”, a declarat Ioan Poalălungă, moldovean care stă la hotelul Gayfastos, de 5 stele.

Moldovenii care sunt în vacanță în Grecia acuzați că au votat fraudulos la referendum. Din obișnuință l-au ales pe Chirtoacăhttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Vot-Grecia.pnghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Vot-Grecia-300x300.pngadminInternaționalDorin Chirtoacă,moldoveni,Referndum Grecia
Scandal uriaș la câteva hotele All Inclusiv din Grecia. Mii de moldoveni au fost duși la poliție pentru a da declarații după ce au fost prinși în cabinele de vot cu ștampila în mână. Membrii comisiilor de votare, dar și observatori le-au declarat polițiștilor că aceștia au venit cu...

Comentează