Rusia este în culmea fericirii. Moscova a anunțat că deține în Republica Moldova o armată uriașă: 500 de mii de de soldați. Este vorba de toți cei care au sărbătorit astăzi ziua Armatei Sovietice și care prin această sărbătorire sunt de acord să meargă la război pentru Матушка Россия.

”Sigur sunt soldați ai Armatei Roșii. Dacă nu ar fi nu se îmbătau ca porcii, adică nu sărbătoreau ca rușii. Logic, nu? Dacă nu ar fi fost soldați ce motive aveau să sărbătorească? Ne-am uitat pe odnoklassniki și am ahrenit. Sute de mii de soldați de-ai noștri din Moldova se felicitau între ei cu ziua Armatei Sovietice. Am decis să-i înrolăm pe pațani ca să nu se piardă bunătatea de armată. Așadar, de mâine, toți care au sărbătorit ziua Bărbatului vor primi o telegramă acasă că sunt chemați la voinkomate”, a declarat Vlad Putin într-o conferință de presă.

Cei care nu vor să se înroleze în armata Roșie și refuză să lupte în Crimeea, în Donețk sau în Siria vor fi pedepsiți aspru. Vlad Putin vrea să le interzică să mai vină la Moscova la ștucaturit sau pus plitcă, ba chiar se poate merge până la pedeapsa capitală – ștergerea contului de pe odnoklassniki.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Soldați-armata-rosie-Voronin-Dodon-Plahotniuc.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Soldați-armata-rosie-Voronin-Dodon-Plahotniuc-300x300.jpgadminSocial
Rusia este în culmea fericirii. Moscova a anunțat că deține în Republica Moldova o armată uriașă: 500 de mii de de soldați. Este vorba de toți cei care au sărbătorit astăzi ziua Armatei Sovietice și care prin această sărbătorire sunt de acord să meargă la război pentru Матушка Россия. ”Sigur sunt...

Comentează