vlad-plahotniuc-facebook-miliardul-copy

După ce a decis că moldovenii trebuie să pună la loc miliardul furat, Guvernul a adoptat și o serie de măsuri prin care să oblige cetățenii moldoveni să îl plătească. În primul rând, toți cetățenii care refuză să plătească lunar câte 100 de euro pentru miliard vor fi amendați cu 100 de euro și riscă să fie arestați de procuororii Centrului Național Alcorupției.

Nu scapă nici moldovenii plecați peste hotare. Jumătate din banii trimiși de ei acasă vor ajunge în haznaua statului. În plus, vor fi impozitate toate hainele, jucăriile, bomboanele trimise în Moldova.

Ministrul Transportuilor a avut ideea genială ca șoferii să plătească nu doar taxa de drum, dar și taxa de gropi. La câte cratere sunt pe șosele, banii vor curge cu nemiluita. Pentru a umple locul gol lăsat de miliard, spitalele din Moldova vor fi declarate hoteluri de 5 stele, iar pacienții vor plăti pentru cazare 100 de euro de noapte.

Ministrul Educației vrea să introducă taxa de copiat la BAC, cine va fi prins cu copiuța plătește 1000 de euro și scapă de supraveghere video. Va fi impozitat și videochatul. Primele vizate sunt fetele care apar în VIP Magazin.

Guvernatorul Băncii Naționale cere impozitarea datoriilor moldovenilor, chiar și cele din caietele de la magazine, iar pachetele cu murături, slănina, carnații și alte mâncăruri trimise rudelor plecate la muncă peste hotare vor fi considerate export alimentar și vor fi impozitate.

Moldovenii care au mai mult de 10 litri de vin în beci vor fi considerați producători de băuturi alcoolice și vor fi obligați să plătească pentru licență.

Cel mai imortant, guvernul intenționează să impoziteze nunțile moldovenilor – atunci când se căsătoresc, moldovenii nu țin cont de bani și sunt foarte darnici.

Și cum miliardul urmează să fie plătit de către moldoveni, Banca Națională a anunțat noul program național ”miliardul doi”. În cadrul acestui program deputații pot lua alte credite neperformante din bănci.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Vlad-Plahotniuc-Facebook-miliardul-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Vlad-Plahotniuc-Facebook-miliardul-copy-300x300.jpgadminFinanțe
După ce a decis că moldovenii trebuie să pună la loc miliardul furat, Guvernul a adoptat și o serie de măsuri prin care să oblige cetățenii moldoveni să îl plătească. În primul rând, toți cetățenii care refuză să plătească lunar câte 100 de euro pentru miliard vor fi amendați...

Comentează