Zatoka plaja copy

Turcia anunță că de la vară va verifica la graniță dacă moldovenii care vin la ei în concediu vorbesc româna sau rusa. Totul pentru a-i ține la distanță pe eventualii ruși. Turcia se teme de o invazie a rușilor, chiar dacă sunt soldați sau turiști în stare de ebrietate.

”Nu vrem ruși în țara noastră. Ne este frică de ruși. Niște amărâți de turiști sunt în stare să cucerească Antalya în 20 de minute dacă nu avem să le dăm vodkă la All Inclusive. Ce se întâmplă dacă vin omuleții verzi costumați în turiști moldoveni? Așa că am decis să nu mai primim turiști din Moldova dacă nu știu limba română”, a spus șeful contraspionajului turcesc, Hobâldâk Șichiur.

Astfel, moldovenii vor trebui să dea un test prin care trebuie să demonstreze că știu foarte bine limba română. Ca model de test a fost luat examenul de BAC din 2013, redactat chiar de ministrul Educației Maia Sandu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Zatoka-plaja-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Zatoka-plaja-copy-300x300.jpgadminSocial
Turcia anunță că de la vară va verifica la graniță dacă moldovenii care vin la ei în concediu vorbesc româna sau rusa. Totul pentru a-i ține la distanță pe eventualii ruși. Turcia se teme de o invazie a rușilor, chiar dacă sunt soldați sau turiști în stare de ebrietate. ”Nu...

Comentează