Igor Dodon Buletin Romanesc copy

Un proiect de lege menit să mai rărească din moldovenii care au obținut ilegal cetățenia românească intră în vigoare de astăzi. Autoritatea pentru Cetățenie din București va avea voie să retragă cetățenia moldovenilor care urăsc România sau vorbesc doar limba rusă și nu știu româna. Unul din articole spune chiar că moldovenii care nu au felicitat România de ziua Națională pe facebook rămân fără cetățenie.

”De când nu sunt președinte stau pe facebook foarte mult. Am văzut mulți moldoveni cărora le-am dat cetățenie. Puțini au postat un steag, o felicitare. În schimb, toată lumea posta mâncare, fete dezbrăcate, articole despre Putin. Dacă nu-ți place să fii român, o să-ți retragem cetățenia”, spune fostul președinte al României, Traian Băsescu.

Autoritatea pentru Cetățenie din București își va face cont și pe odnoklassniki ca să vadă dacă moldovenii înjură România sau dacă vorbesc numai rusește. Toți cei prinși, vor fi atenționați. La a treia abatere li se va retrage automat cetățenia.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Igor-Dodon-Buletin-Romanesc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Igor-Dodon-Buletin-Romanesc-copy-300x300.jpgadminInternațional
Un proiect de lege menit să mai rărească din moldovenii care au obținut ilegal cetățenia românească intră în vigoare de astăzi. Autoritatea pentru Cetățenie din București va avea voie să retragă cetățenia moldovenilor care urăsc România sau vorbesc doar limba rusă și nu știu româna. Unul din articole spune...

Comentează