Maraton Andrian Candu Ilan Shor copy

Maratonul din Chișinău a fost astăzi un real succes. Moldovenii au venit să-l fugărească bine pe președintele Parlamentului, participant și el la Maraton. Speriat, Mihai Ghimpu l-a sunat pe Andrian Candu și l-a sfătuit să refuze Maratonul pentu că ultima dată când a fost fugărit de moldoveni a fost bătut în cap.

De altfel, Maratonul a suferit mai multe modificări în ceea ce privește distanțele. Maratonul clasic de 42 de kilometri a fost refuzat din start de moldoveni. Aceștia au dorit să fugă din țară și au ales Maratonul Chișinău – la Roma, Maratonul Chișinău – la Paris sau chiar Maratonul Chișinău – la Moscova.

Organizatorii Maratonului, Guvernul Moldovei acuză Publika de manipulare cruntă. Se pare că televiziunea a anunțat greșit că la Maratonul internațional participă 10 mii de moldoveni. Nu vă lăsați manipulați, Maratonul internațional al Sărăciei a început după 1989 și până acum au fugit un milion de oameni. După ce obțin cetățenia României, toți moldovenii fug.

Deși Maratonul internațional a început din apropierea Primăriei, Dorin Chirtoacă spune că nu a putut alerga, plânge încontinuu și nu vede drumul din cauza lacrimilor. Și Plahotniuc a declarat că nu are de gând să fugă niciunde din țară, așa că, spre dezamăgirea moldovenilor, acesta nu a participat la Maraton. Ca să poată alerga și Vlad Filat, Plahotniuc a autorizat instalarea în celulă a unei benzi de alergare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Maraton-Andrian-Candu-Ilan-Shor-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Maraton-Andrian-Candu-Ilan-Shor-copy-300x300.jpgadminMonden
Maratonul din Chișinău a fost astăzi un real succes. Moldovenii au venit să-l fugărească bine pe președintele Parlamentului, participant și el la Maraton. Speriat, Mihai Ghimpu l-a sunat pe Andrian Candu și l-a sfătuit să refuze Maratonul pentu că ultima dată când a fost fugărit de moldoveni a fost bătut în cap. De...

Comentează