Fata cu masina pe partie copy

Turiștii moldoveni care au sărbătorit Crăciunul la munte în România se plâng de lipsa de ospitalitate a românilor. Moldovenii au depus chiar mai multe plângeri la protecția consumatorilor. Unu, pentru că nu li s-a permis să intre cu mașinile pe pârtie. Doi, pentru că în restaurante nu se vorbea o boabă rusește.

”Chelnerii nu vorbeau deloc rusește. Dar deloc. Mi se pare lipsă de respect. Cum, dragă, Doamne, fiind cetățean român de două săptămâni să înțeleg româna, dacă ei nu vorbesc rusește? Este umilitor pentru mine, așa că le-am cerut să vorbească rusește, așa cum le cer moldovenilor de la țară care vin în Chișinău și nu vorbesc într-o limbă normală. Să vorbească țărănește la ei la țară. Când vin la oraș să vorbească rusește”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info Vasilisa Dodon, cea care a obținut de curând cetățenia românească.

Moldovenii se mai plâng că au fost obligați să-și lase mașinile în parcare și nu au putut parca ca la Chișinău. Cu toate acestea, turiștii moldoveni au anunțat că vor veni și anul viitor. Nimeni nu vrea să meargă în Crimeea și nici măcar în Siberia. Aceștia susțin că îl vor ruga pe Vladimir Putin să trimită niște ospătari îmbrăcați în verde ca să-i învețe pe români limba rusă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Fata-cu-masina-pe-partie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Fata-cu-masina-pe-partie-copy-300x300.jpgadminInternațional
Turiștii moldoveni care au sărbătorit Crăciunul la munte în România se plâng de lipsa de ospitalitate a românilor. Moldovenii au depus chiar mai multe plângeri la protecția consumatorilor. Unu, pentru că nu li s-a permis să intre cu mașinile pe pârtie. Doi, pentru că în restaurante nu se vorbea...

Comentează