Președintele României s-a enervat foarte tare pe moldovenii care au venit la concertele organizate de Dodon de 9 mai. Klaus Iohannis a anunțat că Guvernul României a votat o lege prin care toți moldovenii văzuți acolo vor fi decăzuți din drepturile de cetățeni români. Agenția Națională pentru cetățenie românească a anunțat că cauta pe camerele de supraveghere să identifice toți moldovenii trădători.

”Niște dalbaiobi toți cei care s-au dus la conțărtele lui Dodon. Cum trebuie să fii ca să ai pașaportul românesc în buzunar și să te duci să strigi, Rasia la conțărtele lui Dandon? Cred că oamenii aceștia sunt niște trădători care nu merită să se numească români. Dacă se duc la Dodon, să le dea Dodon cetățenie românească. Eu m-am săturat de oamenii fățarnici. M-am săturat și am decis să îi las fără cetățenie”, a declarat Klaus Iohannis într-un acces de disperare.

Moldovenii care vor fi prinși că au fost la concertele lui Dodon vor primi acasă prin poștă foarfece și vor fi obligați să-și taie cu foarfecele pașapoartele românești. Cei care vor fi prinși că nu au făcut asta, vor fi amendați cu 100 de euro pe lună.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Igor-Dodon-Selfi-Pasaport-romanesc.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Igor-Dodon-Selfi-Pasaport-romanesc-300x300.jpgadminInternațional
Președintele României s-a enervat foarte tare pe moldovenii care au venit la concertele organizate de Dodon de 9 mai. Klaus Iohannis a anunțat că Guvernul României a votat o lege prin care toți moldovenii văzuți acolo vor fi decăzuți din drepturile de cetățeni români. Agenția Națională pentru cetățenie românească...

Comentează