În sfârșit, moldovenii care lucrează la compania oligarhoneză Fujișifură au organizat o grevă generală. Aceștia susțin că s-au săturat de oligarhii care conduc această companie. Angajații se plâng că ei lucrează de dimineață până seară, iar cei de la conducerea companiei fură de dimineață până seară.

”Noi ne-am zaibit de compania oligarhoneză Fujișifură. Cât se poate să furi și să tot furi? Nu reușim să muncim un pic că totul se fură. Așa de tare ne-am zaibit că mulți dintre noi și-au dat demisiza și au zapizdit-o în alte companii unde angajații sunt tratați mai bine, sunt plătiți mai bine și nu sunt luați de proști”, a declarat Leonea Iaibu, președintele Sindicatului Zaibit din cadrul companiei oligarhoneze Fujișifură.

Conducerea companiei a anunțat deja că greva este ilegală și îi acuză pe angajați că fac parte dintr-un clan mafiot numit clanul Țopîrlanilor. Compania oligarhoneză Fujișifură susțin că angajații trebuie să aibă grijă ca țara să nu iasă din stabilizdețul în care zace de ani buni, un stabilizdeț în care am ajuns după ce conducerea a furat din conturile companiei un miliard.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Publika-Protest-PMAN-Gaze-lacrimogene1-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Publika-Protest-PMAN-Gaze-lacrimogene1-copy-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit, moldovenii care lucrează la compania oligarhoneză Fujișifură au organizat o grevă generală. Aceștia susțin că s-au săturat de oligarhii care conduc această companie. Angajații se plâng că ei lucrează de dimineață până seară, iar cei de la conducerea companiei fură de dimineață până seară. ”Noi ne-am zaibit de...

Comentează