Miile de moldoveni care au fost aduși cu forța la Chișinău pentru a-l huidui în minte pe Vlad Plahotniuc mai primesc o lovitură cruntă. Pe lângă faptul că au fost obligați să-și piardă o zi pe drum, aceștia sunt obligați acum să plătească și transportul. Vlad Plahotniuc susține că deplasarea lor l-a costat o avere așa că oamenii să fie buni să plătească.

”Pațani, voi chiar nu v-ați obișnuit? La mine nu este nimic gratuit. Doar nu v-am cătăit degeaba. Dacă v-am adus la Chișinău, iar mulți dintre voi nu au aplaudat, chiar ați crezut că nu vă observ? Pe toți v-am văzut. Unii dintre voi ați și strigat ”Nu Plaha” sau tot felul de alte chestii obscene. Așadar, fiți pațani înțelegători și plătiți deplasarea. Accept și ruble transnistrene, lire turcești sau euro, dolari. Nicio problemă, manetă să fie, să câștig și eu ceva. Voi credeți că așa de simplu se fac miliardele?”, a declarat Vlad Plahotniuc în timpul conferinței sale de presă.

Oamenii care nu vor plăti vor fi executați silit. Altora li se va lua vițelul de la țâța vacii. Pe alții vor fi scoși la muncă silnică să pună asfalt foarte subțire pe străzi. Cei care refuză să plătească transportul la Chișinău vor fi vizitați de către Țuțu și companionii săi karatiști.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/Vlad-Plahotniuc-nunta-dolari-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/Vlad-Plahotniuc-nunta-dolari-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Miile de moldoveni care au fost aduși cu forța la Chișinău pentru a-l huidui în minte pe Vlad Plahotniuc mai primesc o lovitură cruntă. Pe lângă faptul că au fost obligați să-și piardă o zi pe drum, aceștia sunt obligați acum să plătească și transportul. Vlad Plahotniuc susține că...

Comentează