Moldovencele susțin că personajul Grey nu are nici o sutime din brutalitatea bărbaților moldoveni. ”Aista îi film? Am dat banii dijeaba. Colea al meu o venit săptămâna trecută bat acasă. M-o băgat în beci, o răsturnat polobocul de jin peste mine – mai să-mi rupă șira spinării. După asta m-o alergat o jumătate de oră prin grădină. Nu m-o prins, așa că m-o lăsat să îngheț afară. Iaca asta sado-maso, dar nu ce ne arată pe ecran”, s-a plâns imediat după vizionarea filmului, Elena Capbătut din raionul Taraclia.

Liga Asociațiilor Bărbaților Activi Robuști și Independenți a cerut chiar interzicerea filmului în Moldova. ”Pur și simplu își bat joc de felul în care se face sex în Moldova. Noi ne batem bine de tot femeile. Soțiile noastre o să creadă că e normal doar să fie mângâiate cu niște curele, să fie legate cu niște cătușe cu puf. O să ne stricați căsniciile cu filmele voastre! După acest film cum să învinețim fundurile nevestelor cu șlangul? Cum să le mai lovim cu picioarele și să le batem cu fierul de călcat? Dacă au văzut filmul, gata, s-a terminat”, s-a plâns într-o conferință de presă, Ioan Poalălungă, președintele LABARI.

Antonița Fonari, specialistă în femeiologie și frigidă declarată, susține că filmul este rupt complet de realitățile moldovenești. ”M-am uitat cu plăcere la film. În sfârșit văd un sex sado-maso de calitate. Așa ar trebui tratate și femeile din Moldova. Cu mai multă grijă. Ați văzut cum îi băga niște chestii în fund? Aceștia sunt adevărați bărbați americani. Nu am nimic cu bărbații sado-maso din Moldova, dar cred că trebuie să se civilizeze. Nu mai suntem pe vremea lui Ștefan cel Mare, să batem femeile cu cureaua, să le ținem legate în beci sau să le alungăm afară, noaptea, pe timp de iarnă, dezbrăcate”, a declarat Antonița Fonari în timp ce protesta dezbrăcată în fața Guvernului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/fifty-shades-of-grey-si-Antonita-Fonari-copy-1024x576.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/fifty-shades-of-grey-si-Antonita-Fonari-copy-150x150.jpgadminSocial
Moldovencele susțin că personajul Grey nu are nici o sutime din brutalitatea bărbaților moldoveni. ”Aista îi film? Am dat banii dijeaba. Colea al meu o venit săptămâna trecută bat acasă. M-o băgat în beci, o răsturnat polobocul de jin peste mine - mai să-mi rupă șira spinării. După asta m-o alergat o jumătate de...

Comentează